Ξενοδοχεία

Κατάλογοι ξενοδοχείων τόσο μοναδικοί όσο και οι χώροι σας

Γιατί ο κατάλογος είναι η βιτρίνα της επιχείρησης σας. Η εμφάνιση πρέπει να είναι ανάλογη των υπηρεσιών που προσφέρετε και της υψηλής ποιότητας.

Από τη ρεσεψιόν μέχρι τους ενδότερους χώρους των δωματίων, στους συνεδριακούς χώρους ,στις αίθουσες ψυχαγωγίας και στα κέντρα χαλάρωσης οι κατάλογοι με τις προσφερόμενες υπηρεσίες πρέπει να αρμόζουν στη μοναδικότητα της κάθε περίστασης.

Υλικά Κατασκευής Καταλόγων

Ο Κατάλογος σας,
στα μέτρα σας

Δείγματα καταλόγων

Πολλοί πελάτες μας το ονομάζουν «Η Βίβλος των Ξενοδόχων». Εμείς σεβόμενοι τη σημαντικότητα αυτών των καταλόγων, προσαρμόζουμε την κατασκευή τους στις επιθυμίες τους, δίνοντας πινελιές πολυτελείας ή λιτής ομορφιάς και τους παρουσιάζουμε σε όλα τα μεγέθη. Ο εσωτερικός χώρος του καταλόγου είναι ειδικά διαμορφωμένος σε επιμέρους θήκες, σχεδιασμένες όπως ο πελάτης το επιθυμεί. Ο πελάτης μας σκεπτόμενος πάντα τις απαιτήσεις της επιχείρησης του, μπορεί να ρυθμίσει το κόστος του room directory, αναλογικά πάντα με τον αριθμό των αντιτύπων και επιλέγοντας τα ανάλογα υλικά κατασκευής.

 

 

 

Πάντοτε σε συνδυασμό με το Room Directory, αναλαμβάνουμε να παρουσιάσουμε τα προσφερόμενα μενού του ξενοδοχείου σας για τους πελάτες σας, αναδεικνύοντας την πολυτέλεια που τους προσφέρετε εντός του δωματίου. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε όλα τα υλικά κατασκευής και να προσαρμόσετε τους καταλόγους room service σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε.

 

 

 

Η τελευταία πινελιά από μια άψογα σερβιρισμένη επίσκεψη στο χώρο σας, παρουσιάζεται σε προσεγμένους κατάλογους λογαριασμού, κατασκευασμένους σε όλα τα μεγέθη και από όλα τα υλικά. Το εσωτερικό του καταλόγου προσαρμόζεται στις δικές σας επιθυμητές επιλογές.

 

 

 

Ποικιλίες και αρώματα κρασιών, μοναδικές γεύσεις που θα μαγέψουν τους πελάτες σας, παρουσιάζονται με την πρέπουσα προσοχή σε καταλόγους ιδιαίτερης εμφάνισης. Στην κατασκευή τους είναι δυνατή η χρησιμοποίηση όλων των υλικών και η προσαρμογή τους σε όλα τα μεγέθη και δεσίματα, δίνοντας έμφαση πάντοτε στην πρωτότυπη παρουσίαση του μενού σας και της ποικιλίας των κρασιών σας.

 

 

 

Οι κατάλογοι bar δίνουν μια δροσερή , ζεστή ή μεθυστική άποψη στο χώρο σας, πάντοτε όμως ποιοτική που μπορεί να παρουσιαστεί και να κατασκευαστεί από όλα τα υλικά. Ειδικά προσαρμοσμένοι για κάθε χώρο (ξενοδοχείο, καφετέρια , μπαρ) σε όλα τα μεγέθη και κάθε τύπου δεσίματος.

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για τον
δικό σας, μοναδικό κατάλογο
Divi WordPress Theme