Σχετικά με μας

Η xem εγγυάται ποιοτικές και προτοτυπές κατασκευές καταλόγων για το εστιατόριο σας ή το ξενοδοχείο σας. Σκέφτεστε έναν καινούριο κατάλογο ξενοδοχείου, εστιατορίου; Σας προβληματίζει η δημιουργία ντοσιέ συνεδρίων; Η xem είναι εδώ για εσάς δίνοντας γρήγορες και δημιουργικές προτάσεις.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των καταλόγων και με την πιστοποίηση των ευρωπαϊκών προδιαγραφών , αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την εκτύπωση κάθε είδους καταλόγου που θα καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Η xem ανταποκρίνεται σε όλες σας τις προσδοκίες δημιουργώντας καταλόγους στους αρμονικότερους συνδυασμούς χρωμάτων και με ποικιλία πρώτων υλών, ξύλου, δερματίνη, μέταλλο, βινίλιο, δέρμα κλπ. Φέραμε στον ελλαδικό χώρο ευρωπαϊκές και πρωτότυπες για το είδος μας τεχνικές σχεδιασμού, τις οποίες εφαρμόζουμε με αυστηρή επαγγελματικότητα. έχοντας εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, δίνοντας το πλέον προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Σφραγίδα της αξιοπιστίας μας είναι οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες , πολυεθνικές εταιρείες και εταιρικά συγκροτήματα, οι οποίοι απευθύνθηκαν στην xem και έμειναν ικανοποιημένοι βλέποντας στα προϊόντα τους έμπρακτα το μέγιστο των ικανοτήτων μας.

Η xem αποτελεί τον κορυφαίο πυλώνα στη δημιουργία καταλόγων στη χώρα μας και έχοντας πάντοτε προτεραιότητα τις ανάγκες του πελάτη, υπόσχεται έγκυρη παράδοση και άριστη ποιότητα δουλειάς.
Εμπιστευτείτε μας και εμείς είμαστε βέβαιοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ενδεικτικό Πελατολόγιο

Δείγματα καταλόγων

Πολλοί πελάτες μας το ονομάζουν «Η Βίβλος των Ξενοδόχων». Εμείς σεβόμενοι τη σημαντικότητα αυτών των καταλόγων, προσαρμόζουμε την κατασκευή τους στις επιθυμίες τους, δίνοντας πινελιές πολυτελείας ή λιτής ομορφιάς και τους παρουσιάζουμε σε όλα τα μεγέθη. Ο εσωτερικός χώρος του καταλόγου είναι ειδικά διαμορφωμένος σε επιμέρους θήκες, σχεδιασμένες όπως ο πελάτης το επιθυμεί. Ο πελάτης μας σκεπτόμενος πάντα τις απαιτήσεις της επιχείρησης του, μπορεί να ρυθμίσει το κόστος του room directory, αναλογικά πάντα με τον αριθμό των αντιτύπων και επιλέγοντας τα ανάλογα υλικά κατασκευής.

 

 

 

Πάντοτε σε συνδυασμό με το Room Directory, αναλαμβάνουμε να παρουσιάσουμε τα προσφερόμενα μενού του ξενοδοχείου σας για τους πελάτες σας, αναδεικνύοντας την πολυτέλεια που τους προσφέρετε εντός του δωματίου. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε όλα τα υλικά κατασκευής και να προσαρμόσετε τους καταλόγους room service σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε.

 

 

 

Η τελευταία πινελιά από μια άψογα σερβιρισμένη επίσκεψη στο χώρο σας, παρουσιάζεται σε προσεγμένους κατάλογους λογαριασμού, κατασκευασμένους σε όλα τα μεγέθη και από όλα τα υλικά. Το εσωτερικό του καταλόγου προσαρμόζεται στις δικές σας επιθυμητές επιλογές.

 

 

 

Ποικιλίες και αρώματα κρασιών, μοναδικές γεύσεις που θα μαγέψουν τους πελάτες σας, παρουσιάζονται με την πρέπουσα προσοχή σε καταλόγους ιδιαίτερης εμφάνισης. Στην κατασκευή τους είναι δυνατή η χρησιμοποίηση όλων των υλικών και η προσαρμογή τους σε όλα τα μεγέθη και δεσίματα, δίνοντας έμφαση πάντοτε στην πρωτότυπη παρουσίαση του μενού σας και της ποικιλίας των κρασιών σας.

 

 

 

Οι κατάλογοι bar δίνουν μια δροσερή , ζεστή ή μεθυστική άποψη στο χώρο σας, πάντοτε όμως ποιοτική που μπορεί να παρουσιαστεί και να κατασκευαστεί από όλα τα υλικά. Ειδικά προσαρμοσμένοι για κάθε χώρο (ξενοδοχείο, καφετέρια , μπαρ) σε όλα τα μεγέθη και κάθε τύπου δεσίματος.

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για τον
δικό σας, μοναδικό κατάλογο
Divi WordPress Theme